Ystäväkirja: Börtti 4


Aloitan tänään uuden jutun. Koska välillä täytyy aloittaa uusia juttuja, muuten alan tuntea juurtuvani, jumittuvani, sammalen kasvavan kuuppani päälle. Tällä kertaa kyse on itseasiassa aika vanhasta jutusta, sillä kaikkihan tietävät ystäväkirjat. Ne ovat ihania. Koska minulla on aikuiseksi ihmiseksi harvinaisen paljon mielikuvitusystäviä, ajattelin aloittaa heille aivan oman ystäväkirjan[1]. Sen ensimmäisellä sivulla pällistelee tietenkin paras kamuni Börtti.

Laitan Värityskuviin tulostettavan version ystäväkirjan sivusta, jos haluatte täyttää sellaisen itsellenne tai mielikuvituskavereillenne. Jos haluatte lähettää niitä myös minulle, en vastusta. Olisi hauska nähdä teidän ystäväkirjojanne.

[1] Kirjailijalle toisaalta tällainen ystäväkirja on yksi apuväline hahmojen luonteen selvittämisessä. Millainen tyyppi hahmo X on? Mitä ja millä tavalla hän vastaisi kysymyksiin? Rehvastelisiko hän saavutuksillaan? Puhuisiko hän totta vai valehtelisiko? Jättäisikö hän jotain kertomatta?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 ajatuksia aiheesta “Ystäväkirja: Börtti

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Peikot on parhaita, minkäs sille mahtaa? 🙂

 • SaijaK

  Mikko Pöö ja Mörkö Möö oli oivallinen valinta kolmivuotiaan Toivon syntymäpäivälahjaksi, kirjaa luimme hartasti ja moneen kertaan heti tuoreeltaan. Toivo oli myös asianmukaisen vaikuttunut kirjastonsa ensimmäisestä omistuskirjoituksesta. Kiitos!

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Voi että, miten ihana kuulla! Paljon onnea Toivolle! 🙂

Kommentointi on suljettu.