Värityskuva: Salaperäisen sammakon maa


On taas se aika vuodesta, kun erinäiset pienet ihmiset kirmaavat kesälomalle ja kaikkiin niihin seikkailuihin, joita maailma ilman velvollisuuksia ja aikatauluja vain voi tarjota. Mutta tokihan seikkailuun tarvitsee aarrekartan. Tai oikeammin aarrekartan aarrekartan. Löysin Kryptozoologisten tutkimusten takahuoneesta tässä äskettäin hyvin vanhalta ja salamyhkäiseltä näyttävän käärön, jonka ajattelin kiinnostavan pienempiä asiakkaitani. Kyseessä on Salaperäisen sammakon maan kartta vuodelta 1869 JSS. (Jälkeen Sammakon Syntymän). Ai tekö ette ole ikinä kuulleetkaan Salaperäisen sammakon maasta? Olettepa ignorantteja. Salaperäisen sammakon maa on sentään toiseksi tunnetuin keijujen aikalukoilla lukitsema maa sitten itseään syövän mörön rinnakkaistodellisuuden (Sinne ei sitten kannata mennä. Kauhea paikka). Niin että kyllä teidän pitäisi tietää se.

Salaperäisen sammakon maan asukkaathan ovat hyvin samanlaisia kuin me. He vain uskovat, että maailma on lammikko, jota valvoo suuri Maailmansammakko, hyväntahtoinen mutta limainen alkujumala. Eikä siinä mitään, jos he vain uskoisivat niin, mutta kun se sattuu olemaan totta. Vuoden 1243 keijujen suurneuvosto päätti, että hyväntahtoinen tai ei, kukaan tässä (tai oikeastaan missään muussakaan) maailmassa ei halua elää minkään limajumalan kuralammikossa, joten he sulkivat Salaperäisen sammakon maan rajat aikakuplaan seuraavaksi 775 vuodeksi ja sallivat maassa ainoastaan hyvin pienikokoisten ihmisten pikaiset vierailut äitien päiväuniaikaan.

Mikäli teitä kiinnostaa, laitan kartan tuonne Värityskuviin tulostettavana versiona, niin voitte tutkia sitä rauhassa omassa kotonanne. Sanoin aiemmin, että se on aarrekartan aarrekartta. Mitä se sitten tarkoittaa? No sitä, että aarrekartta on merkitty X:lla. Mikä se aarre on, sitä en tiedä. Voi olla kultaa tai voi olla sammakonkutua. Hyviä tutkimusretkiä joka tapauksessa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...