Tunnustus, tai kahdeksan 4


Tunnustuksen säännöt:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Jaa tunnustus kahdeksalle blogille.
3. Ilmoita blogin pitäjille tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi.

Sain Nafisanilta tällaisen tunnustuksen. Kiitän! Lähetän tunnustusläpyskän suukkojen kera eteenpäin seuraaville blogeille:

1. Kalaksikukko
2. Nörttitytöt
3. Grafomania
4. Sallan lukupäiväkirja
5. Lastenkirjahylly
6. Saran kirjat
7. Morren maailma
8. Vera(n) Italia

 Mutta mitä voi sanoa naisesta tämän kaiken täällä näkemänne upeuden takana? Kuinka kuvata jotain, mikä on niin sanoin kuvaamattoman, täydellisen… Suorastaan mittaamattoman… Rohkenenko sanoa? Kyllä rohkenen! HÖNTTI! HÖMELÖ! Krääh! No lähdetään vaikka siitä.

1. Tunnen usein itseni sangen tyhmäksi.

2. Mutta se menee onneksi nopeasti ohi.

3. Olen sellainen perusonnellinen tyyppi.

4. Vain harvat asiat pelottavat minua. Peikot ei, korkeat paikat kyllä.

5. Olen erakkoluonne. Toisinaan minun täytyy olla ihan itsekseen.

6. Epäonnistun usein kuvissa.

7. Mandalat kiehtovat minua. Tähän alla olevaan törmäsin pari vuotta sitten Turun keskustassa. Se oli tehty liidulla, joten seuraava kunnon sadekuuro luultavasti hävitti sen täysin.

8.  Tämä kuva minusta ja Michael Monroesta tuijottamassa toisiamme hellästi silmiin (Tampereen kirjamessuilla) jaksaa naurattaa minua aina vaan.

Että semmosta. Jotain kirjailijaelämän uutisiakin minulla on. Esiinnyn tulevana lauantaina vanhoilla kotikonnuillani Jyväskylässä, Lokaconissa. Kyseessä on Jyväksylän Science Fiction seura 42:n ja Keski-Suomen kirjailijoiden yhdessä järjestämä minicon. Virallinen ohjelma löytyy täältä: http://scifi42.fi/lokacon/

Ja jos ette ole vielä kuulleet, perustimme Facebookiin Kotimaiset lasten- ja nuortenkirjat -sivun, jossa jaamme yhdessä monenlaisten kirja-alan ihmisten kanssa tietoa lanu-kirjoista, kirjailijoista, tapahtumista ja uutisista. Minäkin siellä heilun moderaattorin ominaisuudessa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 ajatuksia aiheesta “Tunnustus, tai kahdeksan

  • isopeikko

    Hianosti tunnustit monta asiaa, joita peikko ei olisi uskaltanut kertoa. Et kertonut että olet noin rohkea (peikoissa nyt ei ole mitään pelkäämistä) ja uskallat puhua asioista suoraan. Hyvä sua.

    • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

      Aika pieniä asioitahan nuo. 🙂 Paitsi nykyään tuo kolmoskohta taitaa olla vähän niin kuin tunnustaisi, että päässä viiraa. Että miten joku voi olla muka perusonnellinen, kun kerran LAMA!!! ja ILMASTONMUUTOS!!! ja SUSIA! ja KARHUJA! ja KAUHIAA VÄKIVALTAA! ja KABLAÖÖ!!! Hulluhan sen täytyy olla. 🙂

Kommentointi on suljettu.