The Doll (PAHANUKKE!)


Snip snip.

Pahanukke suunnittelee leikkauksia.

Kesässä on jotain sellaista, että mieleni alkaa kehittää silloin kaikenlaisia kummallisia ja aikaavieviä muahhahhaa-tyyppisiä projekteja. Kesän 2015 muahhahhaa-projekti alkoi jo kevättalvella, kun kirjoitin englanninkielisen raapaleen nimeltä The Doll. Tarina oli mainio, ja tuntui alusta asti vaativan jotain enemmän kuin pienen siivun valkoista paperia. Joten teimme sille elokuvan.

Kiva kesäproggis? EI! Ihan kamala homma! Pahanuken karma on ilmeisesti niin hirveä, että saadaksemme siitä millään tavalla kelvollista kuvaa jouduimme kuvaamaan sitä kaksi päivää. Puolentoista minuutin pätkään. Jösses. Puhumattakaan jälkikäsittelystä… (Pahanuken silkan pahuuden puhki polttaman filmin käry on kuulkaa nyt ihan kammottava täällä meidän nyrkkipajassa.) Joitain mainioita Behind the Scenes -kuvia saatiin. Tässä Pahanukke on epäilyttävän lempeänä. Se on varmaan juuri tehnyt jotain täydellisen kiellettyä ja inhaa.

The Doll - behind the scenes

Haluaisin sanoa, että niin hullu homma, että ei enää koskaan koskaan koskaan enää koskaan ei. Mutta aina tulee uusi kesä… Aina uudet muahhahhaa-projektit.

Ja onhan tuo aika kiva kuitenkin.

(En voi tarpeeksi kiittää tuossa filmin lopussa mainittuja ihmisiä jaksamisesta ja intomielestä, joka saa heidät kerta toisensa jälkeen taipumaan – toisinaan väkivalloin – näihin päähänpistoihini. Olette ihmeellisiä.)

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...