Sairaspäivän hupaa – Steampunk-paperinukkeja 2


Sairastaminen on tylsää. Nenä vuotaa, paleltaa eikä päässä oikein liiku mitään. Toisaalta, kuten kaikki koululaiset tietävät, sairaana voi silti olla tavallaan kivaakin. Saa nukkua pitkään, äiti ja isi antavat ehkä katsoa poikkeuksellisen paljon lastenohjelmia ja hoitavat kipeää kurkkua jäätelöllä.

Netistä löytää nykyään kaikenlaisia kivoja sivuja, joilla on sairaspäiväläisille sopivaa tekemistä. Me innostuimme peikkojen kanssa tekemään steampunk-paperinukkeja. En näytä teille peikkojen nukkeja, ne olivat ihan hölmöjä. Minä sen sijaan päätin tehdä Gigin siskoineen. Mitä arvelette? Ovatko yhtään näköisiä?

Katerina (posken arpi lisätty jälkeenpäin kuvankäsittelyohjelmalla)

katerina-scar

Ellina

ellina

Lilibeta

lilibeta

ja tietenkin Gigi

gigi

Tein myös kuningatar Sofian, mutta häntä jouduin vähän vanhentamaan kuvankäsittelyohjelmalla. Aikuinen nainen on sentään aikuinen nainen. Ja noh, olen vähän perfektionisti.

sofia2

Tämän nimenomaisen paperinukkegeneraattorin löydätte tästä linkistä. Generaattorissa oli sellainen ongelma, että ainakaan minä en voinut suoraan tallentaa näitä, vaan jouduin ottamaan valmiista nukesta screen shotin (näppäimistöstänne löytyy nappula ”Print Screen”, jolla tämä onnistuu) ja kopioimaan (Ctrl+V) sen kuvankäsittelyohjelmaan (minulla käytössä ilmaisohjelma Gimp). Mutta muuten toimi hyvin. Eikä niitä pakko ole tietenkään tallentaa. Voi vain askarrella aikansa ja mennä sitten takaisin vällyjen alle, kun alkaa väsyttää.

Mutta varoitan, näihin voi jäädä koukkuun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 ajatuksia aiheesta “Sairaspäivän hupaa – Steampunk-paperinukkeja

  • Celestine

    Tuttu peli 🙂 Ei toimi mullakaan tuo tallennus niin kuin pitäisi, teen sen samalla lailla kun sinä. Parenehan pian :

    • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

      Hauskoja pelejä nämä. 🙂 Kiitän, yritän. 😛

Kommentointi on suljettu.