Peikkojen kuulumisia ja ööh… Hauskaa juhannusta! 4


Tajusin juuri, että en ole PITKÄÄN aikaan kertonut teille peikkojen kuulumisia! Niille, jotka eivät ole asiasta tietoisia, minähän siis elän 5-7 atk-peikon kanssa (en ole koskaan aivan varma niiden tarkasta pääluvusta, ne ovat kovin samannäköisiä keskenään) ja pidän lemmikkinäni vuorenpeikkoa nimeltä Börtti. Kyllä, peikot ovat edelleen vahvasti kuvioissa.

Atk-peikot ovat olleet viime aikoina epäilyttävän hiljaisia ja epäilinkin niiden kulkevan trollaamassa internettiä. Ne ovat tehneet niin useita kertoja menneisyydessä. Olen pahoillani. Mutta ne eivät tarkoita pahaa. Ne ovat vain hyvin tyhmiä ja hyvin, hyvin ilkeitä. Ilokseni sain kuitenkin selville, että tällä kertaa ne olivat käyttäneet aikansa (melko) hyödyllisesti. Atk-peikot ovat harrastaneet koodaamista. Tässä eräs niiden mestariteoksista, joka sopii hyvin käsillä olevaan juhlapäivään:

Börtillä taas alkaa olla (yleisestä säätilasta huolimatta) kuumat paikat. Sen jokavuotinen kylpy nimittäin lähestyy! Kaksi vuotta sittenhän elimme jännittäviä aikoja, kun Börtti karkasi kesken saunareissun. Etsimme Börttiä pitkälle syksyyn ja ponnistus otti niin koville, että viime vuonna päätin jättää koko urakan väliin. Nyt Börtillä kasvaa korvista pieniä puita. Notta ei muuta kuin saunanlämmityshommiin ja juuriharja laulamaan! Hauskaa juhannusta kaikille koko Kryptozoologisten tutkimusten henkilökunnan puolesta ja…

Eikun odottakaas sittenkin hetki, atk-peikoilla on jotain asiaa.

Mitä? Aha. Hmm. Okei…? Ei kai tämä ole jotain törkeää? Lopettakaa tuo hihittäminen, se on hermostuttavaa.

Hmm. Tämä nyt ei sitten ole minun vastuullani. Mutta olkoon. Atk-peikot halusivat lisätä loppuun vielä tämän koodinpätkän. Sanoivat sitä tietoiskuksi.

Niin. Tottahan se on.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 ajatuksia aiheesta “Peikkojen kuulumisia ja ööh… Hauskaa juhannusta!

 • isopeikko

  Höh. Tietoiskussa Börtillä on kaksi oikeaa jalkaa. Se on varmaan hyvä tanssimaan muutakin kuin peikkotanssia 🙂

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Itse asiassa tuo on käännetty elikkäs manipuloitu kuva, Börtillä on ihan normaalisti kaksi vasenta jalkaa. Tämä on vuorenpeikoille lajityypillinen piirre. Mitä tanssimiseen tulee, menuettia tässä parhaillaan harjoittelemme, mutta huonostihan se sujuu, molemmilta. 🙂

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Peikot ja Python yhteen sopii, ilmeisesti. 🙂

Kommentointi on suljettu.