Paperinukkeja: Siria-Lin Pöpönen 2


Neiti Siria-Lin Pöpönen on kaikista pienin keiju prinsessa Titanian hovissa. Hän pitää maapähkinöistä ja riitteestä lampien päällä. Harmi vain, että hän on allerginen kummallekin. Hän saa pähkinöistä vatsanväänteitä ja riitteestä kiusallisen hikkataudin. Oletteko koskaan nähneet nikottelevan keijun lentävän? Se on aika hassun näköistä. Mutta älkää kertoko siitä Siria-Linille, hän voisi pahoittaa mielensä.

Siria-Lin Pöpönen kuoriutui keijunmunasta eräänä hyvin synkkänä ja pelottavana yönä, minkä vuoksi hän on aina ollut hieman arka. Hän pelkää mörköjä, ihmisiä, jotka sanovat Pöö!, parittomia villasukkia sekä Afrikan mannerta. Häntä kutsutaan Pöpöseksi, koska kun hän oli aivan pieni – jopa pienempi kuin nyt – hän oli aina kipeänä. Kumma kyllä, mutta varmaankin sairastelun ja kaiken maailman turhanaikaisten pelkojen ja kiusallisten hikkatautien myötä Siria-Linistä on tullut hyvin kiltti ja lempeä kaikille taikamaailman olioille. Hän ei keppostele juuri lainkaan. Voisi sanoa jopa, että hän on Kristallilinnan keijuista ylivoimaisesti miellyttävin.

Siria-Lin pitää kovasti vaatteista, eikä ole ollenkaan sotaisa, joten en katsonut tällä kertaa tarpeelliseksi piirtää haarniskaa. Luultavasti hän olisikin liian pieni sotimaan. Hän voisi perustaa korkeintaan vihollisten nilkasta puremisen rykmentin. Missä hän olisikin vallan erinomainen.

Tulostettava versio Siria-Linistä ja hänen vaatteistaan löytyy, kuten tavallista, Paperinukeista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 ajatuksia aiheesta “Paperinukkeja: Siria-Lin Pöpönen

  • Calendula

    Neiti Siria-Linillä on niin käsittämätön nimi, että hänestä on pakko pitää saman tien. Suosittelen myös nilkasta puremiseen erikoistuneen rykmentin sisäisten sääntöjen suunnittelua. Sitä kutsutaan yllätyshyökkäykseksi.

    • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

      Kyllä. Ehkä rykmentin sisällä voisi erikoistua sohvan alta hyökkäykseen tai salamasotaan, jossa näkerreltäisiin vastustajan nilkka yrttimakkaraksi! 🙂

Kommentointi on suljettu.