Paperinukkeja: ent. Rupert ”Klenkka” Johansson 2


Yleisön pyynnöstä: Saanko esitellä, Kryptozoologisten tutkimusten ensimmäinen zombi-paperinukke!

Rupert ”Klenkka” Johansson oli ennen zombiksi muuttumistaan merirosvo. Hänen laivansa miehistö sai Haitin-matkallaan pahanlaatuisen pöpön, josta hengissä selvisivät vain kapteeni ”Klenkka” Johansson sekä hänen perämiehensä Säkäpää-Jannu. Tai hengissä ja hengissä, he muuttuivat ennen pitkää zombeiksi ja söivät muun miehistön.  Sen jälkeen Klenkka putosi mereen, missä onnettomuudekseen paikalle osunut tiikerihai haukkasi hänen kyljestään palasen ja nielaisi kokonaan perämies Säkäpään. Eihän siinä hyvin käynyt, hai sai nimittäin zombeista ihan mahdottomat mahanpurut. Säkäpää vatsassaan se suuntasi erääseen merensyvänteeseen, eikä kumpaakaan ole sen koommin nähty. Entinen ”Klenkka” Johansson puolestaan kuljeskeli merenpohjaa pitkin aivan zombina, kunnes saapui Louisianan rämeseuduille. Kyllästyneenä merenkäyntiin hän käänsi selkänsä maailmalle ja asettui asumaan New Orleansin lähistöllä sijaitsevaan pitsihuvilaan, jossa hän elää merenpohjasta löytämiensä aarteiden turvin alligaattorinaivoilla ja chick-lit -kirjallisuudella.

Rupert ”Klenkka” Johansson vaatteineen löytyy tulostettavana versiona Paperinukeista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 ajatuksia aiheesta “Paperinukkeja: ent. Rupert ”Klenkka” Johansson

  • isopeikko

    Peikko ei kyllä usko, että paperista voi tehdä zompin. Peikko luulee, että tuo kuva on piirretty kynällä ja se vaan erehdyttävästi muistuttaa zompia. Mutta paperia se on silti, vaikka eläisikin. Sitä paitsi peikko näki tänään kaksi haita. Ainakin toinen oli täytetty sahanpurulla.

    • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

      Toivottavasti se en ollut minä. Se toinen hai. Minut on kyllä tietääkseni täytetty lihalla ja luilla ja viidellä metrillä suolta. On minulla aivotkin. Ne ovat oikein hienot ja vaaleanpunaiset ja niissä asuu peikkoja. Luultavasti ne ovat aika pehmeät ja mahdollisesti limaiset, mutta se tuskin on ikinä ketään haitannut.

Kommentointi on suljettu.