Kummalogi 2015!


Osuuskumman Kummalogi 2015 on ilmestynyt!

Se löytyy täältä: Linkki

Kummalogissa on esittelyt kaikista Oskin tämän vuoden julkaisuista. Tänä vuonna omia hengentuotteitani löytyy kaikkiaan kolmesta antologiasta (Käärmeenliekit, Kristallimeri ja ROCKNOMICON) sekä neljännesvuosittain ilmestyvistä raapalekokoelmista.

Näistä ensimmäinen, Käärmeenliekit – suomalaisia lohikäärmetarinoita, ilmestyy käytännössä näillä sekunneilla!  \o/ Oman tarinani nimeä jouduin vähän hakemaan, mutta päädyin lopulta siihen, joka kuvaa novellia parhaiten: Hänen kuvansa. Kovaa, kärmehistä kamaa on luvassa antologian verran.kaarmeenliekit_kansi_web1

 

Kristallimeressä ilmestyy tarinani Kaunis Ululian, jonka päähenkilöstä olen ollut itse jotenkin ihan tohkeissani. Erikoinen, ihmeellinen tyyppi.

 

kristallimeri-etukansi-final-final

 

Mutta tämän vuoden kohokohtani ehkä kuitenkin on tämä:

mainos

Virallinen kansi tulossa myöhemmin.

Katsokaas kun olen toinen antologian toimittajista.

ROCKNOMICON

Magdalena Hai ja Hanna Matilainen (toim.)

Antologia

Ilmestyy: Lokakuussa 2015

 

Rock. Roll. Scream. Shout.

 

Suomalaiset rakastavat raskasta musiikkia, eikä kukaan rakasta sitä niin kuin spekulatiivisen fiktion kirjoittajat. Tule kanssamme konserttiin, jollaista et ole koskaan kokenut. Lavasukella riivattujen ja suoruumiiden sekaan. Odota maailmanloppua kaukaiden kanssa. Ja onko tuo Elvis? Vai sittenkin… Cheek? Ei hätää, moshpitissä on tilaa!

 

Antologian kirjoittajia ovat inspiroineet bändit kuten Peer Günt, Twisted Sister, Eluveitie, Satyricon, Danzig, The Almighty, Annihilator, Strops ja Haeritici7o74. ROCKNOMICON on kiitos ja kunnianosoitus raskaalle rockille ja heavy metallille, jotka inspiroivat meitä.

 

”Joko mainitsin, että Kurt Cobain yritti purra naamani irti?”

– Jussi Katajala, Rock ’n’ Roll ei kuole koskaan.

Notta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...