Hyvää juhannusta! 4


Me täällä Kryptozoologisissa tutkimuksissa tahdomme toivottaa kaikille lukijoillemme erinomaisen hauskaa juhannusta! Yöttömän yön lisäksi juhlimme peikkojen kanssa myös sivuston ensimmäistä vuosipäivää, joka hiipi niskaamme jostain nurkan takaa, salakavalasti. Jos Börtti ei olisi karjaissut viime hetkellä: ”GGRROOAAARG-nsk-nsk!!!”[1] koko juttu olisi mennyt meiltä aivan huomaamatta ohi. Mutta asioiden ollessa tällä tolalla emme voi kuin päivitellä sitä, kuinka aika rientää, ja onnitella itseämme siitä, että olemme päässeet tähän asti lähestulkoon järjissämme. Kiitos teille, jotka olette jaksaneet horinoitamme lukea! Lisää pukkaa.

Mutta tällä erää ei muuta kuin viettäkää mukava juhannus. Ja varokaa järvihirviöitä!

Terveisin,
Magdalena ja peikot

[1] Ei se vuosipäivän takia tietenkään karjaissut, ei vuorenpeikot ymmärrä sellaisten päälle. Börtti näki puutarhassa menninkäisen. Se pitää kovasti menninkäisistä. Kevyesti molemmin puolin grillattuina[2].

[2] Ei huolta. Menninkäinen pääsi karkuun, kun Börtti unohti avata etuoven ennen kuin yritti mennä siitä läpi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 ajatuksia aiheesta “Hyvää juhannusta!

 • isopeikko

  Peikoilla on aina juhannus, koska maailma pyörii niiden ympärillä ja ne voivat laittaa siihen tapin ihan mihin kohtaan tahansa. Sellainen antaa paljon mahdollisuuksia tarkastella kaikenlaista normaalia syvemmältä: se tappi on aika terävä ja painuu syvälle ja kun sen ottaa pois, niin kaikki näkyy pohjaan asti. Paitsi ei se kyllä peikkoja yleensä juurikaan kiinnosta.

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Niin, peikot eivät ole yleensä kovin syvällisiä. Kysyin kerran atk-peikoilta, mikä on elämän tarkoitus. Ne vastasivat: ”Riippukeinu.” Sitten yksi keksi, että se onkin World of Warcraft, ja siitähän se sota syntyi. Minun piti laittaa ne vähäksi aikaa säkkiin rauhoittumaan. Kun ne vihdoin pääsivät pois, ne sanoivat, että elämän tarkoitus on wowittaminen riippukeinussa. Melkein luulin, että siinä se oli, mutta sitten joku puusilmä huusi porukan perältä ”42!” ja kaikki alkoi tietenkin alusta.

   Tietysti on poikkeuksia, kuten bloggaavat peikot. Mutta ne taitavat olla aika harvinainen alalaji? 🙂

 • Deme

  Terveiset Börtille (vaikkei se varmaan terveisistä kiinnostunut olekaan), se on selvästi oikea kulinaristi. Ja vielä taitava kokkikin, sillä ihan liian moni grillaa ruokansa läpirapeiksi mustiksi nokiköntsäleiksi vaikka nimenomaan kevyt grillaus kruunaa minkä tahansa herkun.

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Börtti on oppinut kaikenlaista täällä ihmisten maailmassa. Tavallisesti vuorenpeikkojen käsitys ruuanvalmistuksesta kun on Rutistus ja Ravistus. Juhannuksenakin se tyytyi loppujen lopuksi makkaraan, vaikka tonki haikeana pensaiden alustoja menninkäisten toivossa.

Kommentointi on suljettu.