Copycat-kirjankansikilpailu: Groucho/Magdalena 16


Suureksi riemukseni luin Amman lukuhetkestä, että Amman mainio Copycat-kirjankansikilpailu on jälleen käynnissä! Kilpailun ideana on tehdä oma versio jostain itselle tärkeän kirjan kannesta ja linkittää se muiden nähtäväksi Amman blogiin. Aikaa osallistumiselle on koko elokuu ja syyskuun alussa äänestetään. Tässä linkissä viimekertainen panokseni kilpailuun ja täältä löytyvät kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat. Kilpailu on hyvin leikkimielinen ja mahdottoman hauska, käykää ihmeessä tutustumassa!

Tällä kertaa valintani Copycat-kirjankanneksi oli ilmiselvä. Luin taannoin Groucho Marxin elämäkerran Groucho ja minä (WSOY). Minut hyvin tuntevat ihmiset tietävät, että pidän tavattomasti Groucho Marxista. Hänen huumorinsa saa uskomaan, että minunlaisillenikin on sija tässä maailmassa. Tunnen suurta komediallista yhteenkuuluvuutta hänen kanssaan. Kuvasta päätellen hän saattaa myös olla isoisäni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 ajatuksia aiheesta “Copycat-kirjankansikilpailu: Groucho/Magdalena

 • Amma

  Voi yhden kerran! Olen oikeastaan aivan sanaton!! Yhdennäköisyys on todellakin hämmästyttävä, ehkä jokin salainen sukulaisuussuhde on olemassa:) Ihanaa, kiitos, että taas osallistuit tällä upealla kuvalla!

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Voin sanoa, että hieman hämmästyin itsekin. Jos minä joskus kirjoitan omaelämäkerran, vaadin tätä kuvaa kanteen! 😀

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Eipä kestä! Tämä on kyllä harvinaisen hauska kilpailuidea. 🙂

 • Lukutoukka

  Mahtava! 🙂

  Groucho ja minä on muuten ensimmäinen lukemani elämäkerta, joskus yläasteella tuli kirjaan tartuttua. Mukavia muistoja on kirjasta jäänyt, pitäisi lukea joskus uudestaan.

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Kiitos! Itseäni ehkä eniten viehätti se, miten elävä ajankuva kirjassa avautui. 1900-luvun alkupuolen showbisnes on ollut melkoinen viidakko.

  • Magdalena Hai Artikkelin kirjoittaja

   Hämmentää itseäni edelleen.

Kommentointi on suljettu.