Youtube


Kuvia pukkaa, sekä pari huomiota koskien kirjallista persoonaani 5

Lupasin kuvia perjantaisista steampunk-iltamista. Niitä tuli taas sen verran, että tein videomuotoisen kuvakoosteen. Muutenkin olen nykyään kovin mieltynyt niihin. Mikäli haluatte kuvanne perinteisemmässä muodossa – ja muutenkin – kehotan piipahtamaan Rhian blogissa. Siellä on myös ihka oikeaa elävää kuvaa jokseenkin hysteerisistä kirjailijoista. Älkää säikähtäkö. Kirjailijat pysyvät kyllä ruudun takana.

Ilta oli … Lue koko juttu


Messuraportti? Ei kai taaaaaas? 11

JOOOOO!!! Minulla oli nimittäin ihan mielettömän hauskaa Helsingin kirjamessuilla! Paitsi että ehdin nähdä ystävää, jota tapaan hirveän harvoin, tein KAIKKEA! Näin KAIKKEA! Parhaat palat kätevässä luettelomuodossa (toivottavasti en unohda mitään):

  • Tapaaminen saksalaisten kustantajien ja lasten- ja nuortenkirjallisuustoimijoiden kanssa. Tästä kiitos FILI:lle ja Tiina Lehtorannalle, joka esitti kutsun. Oman tuotannon esittely
Lue koko juttu

Kirjatraileri! WHOAA! 6

Katsokaa nyt, mitä minä tein! Ihan ite! (Okei, atk-peikot löysi musan, mutta kuitenkin.) Kellopelikuninkaan kirjatrailerin! Saa jakaa kaikille tutuille ja tuntemattomille, sanoo peikot. Ja niin minäkin. Tää on niin hiano! Aah-hah-hah-haaa.

Aah-ha-ha.

Aah-ha-ha![1]

[1] Tämän postauksen laadullahan ei ole sitten mitään tekemistä sen asian kanssa, että olen vääntänyt tätä koko päivän … Lue koko juttu


Arvontalaulu raikaa! 4

Täten julistan arpajaiset 152 Facebook-tykkääjän kunniaksi päättyneiksi. Virallinen arvonta järjestettiin Youtubessa, arpojana virallinen Hai kera virallisen valvojan.

Onnittelut voittajille! Laittakaa yhteystietonne osoitteeseen magdalena (ät) magdalenahai.com sekä tieto siitä, haluatteko kirjoihin omistuskirjoituksen ja kenelle se tulisi osoittaa.

Lue koko juttu