merenneito


Paperinukkeja: Esittelyssä Thuorin Vetehinen 2

Tänään esittelen teille oikein komean vonkaleen vedenalaisesta valtakunnasta. Tämän könsikkään nimi on Thuorin Vetehinen. Hän on aiemmin esittelemäni Serafian kaukainen sukulainen ja asustelee tällä hetkellä Jyväsjärvessä. Thuorin pitää yöllisistä uinneista kuutamon valossa, raa’n kalan syömisestä ja shakista. Itse en kuitenkaan lähtisi Thuorinin kanssa shakkia pelaamaan, sillä hän vaatii yleensä voittajan palkinnoksi … Lue koko juttu


Paperinukkeja: Esittelyssä merenneito Serafia 2

Lienee taas aika lisätä uusi paperinukke kokoelmiin. Näin uimakauden korvilla onkin sopivaa tutustua oliolajiin, joka on jo vuosituhansia asuttanut ja asuttaa edelleen kaikkia maailman meriä. En mene nyt kryptozoologisiin yksityiskohtiin, sillä vakaa aikomukseni on kirjoittaa kesän aikana raportti näistä kummallisista eväkkäistä, mutta esittelen teille tänään erään lajin edustajan.

Seireenit, merenneidot, vetehiset. … Lue koko juttu


Facebook-hauskaa: Mikä maaginen olento olet? – Magdalena Hain oliokysely

Atk-peikkoni vähän villiintyivät ja tekivät tällaisen kyselyn Facebookiin. Se on nimeltään ”Mikä maaginen olento olet?” ja siinä on useita minun henkilökohtaisesti laatimiani, tiukat höpötieteelliset standardit täyttäviä kysymyksiä, joiden perusteella saat tietää, oletko kenties lohikäärme, vuorenpeikko tai jokin muu maagisen maailman elävä.

Kyselyn löytää klikkaamalla tätä linkkiä.

Lue koko juttu