kirjatraileri


Hyvää Kirjan ja ruusun päivää!

Rosa ”Perfect Moment” Lähde: Wikimedia Commons

Tänään vietetään kansainvälistä kirjan ja ruusun päivää, jolloin perinteisesti miespuoliset henkilöt lahjovat naisia ruusuilla ja naiset miehiä kirjoilla. Henkilökohtaisesti tykkään kyllä huomattavasti enemmän kirjoista kuin ruusuista. Mur mur. Mutta päivässä on kaunis idea: kirjan ja kirjallisuuden arvostaminen. Sitä sietää juhlistaa.

Kuten tiedätte, olen mukana osuuskuntamuotoisessa … Lue koko juttu


Kirjatraileri! WHOAA! 6

Katsokaa nyt, mitä minä tein! Ihan ite! (Okei, atk-peikot löysi musan, mutta kuitenkin.) Kellopelikuninkaan kirjatrailerin! Saa jakaa kaikille tutuille ja tuntemattomille, sanoo peikot. Ja niin minäkin. Tää on niin hiano! Aah-hah-hah-haaa.

Aah-ha-ha.

Aah-ha-ha![1]

[1] Tämän postauksen laadullahan ei ole sitten mitään tekemistä sen asian kanssa, että olen vääntänyt tätä koko päivän … Lue koko juttu


Kerjäläisprinsessa: Kirjatrailereita! 11

Kirjailijuus vie toisinaan kummallisiin paikkoihin ja antaa mahdollisuuden tehdä hienoja juttuja. Tänä syksynä minulla ja vasta ilmestyneellä Kerjäläisprinsessalla on ollut suurenmoinen ilo ja kunnia olla mukana Nummi-Pusulan yläkoulun 8A-luokan kirjatraileriprojektissa. Projektin puitteissa kävin syyskuun alussa kertomassa luokalle hieman kirjoittamisesta, steampunkista ja Gigi ja Henry -sarjasta.

Magdalena Hai vierailijana Nummi-Pusulan yläkoulussa.

Luokka … Lue koko juttu