kirjailija


Missä sä olet, mitä sulle kuuluu? 2

Olen saanut kummastuneita kyselyitä siitä, miksi minun nimeäni tai esiintymisiäni ei näy kirjamessuohjelmassa. Enkö ole tänä vuonna messuilla? No, kuten edellisen postaukseni lukeneet tietävät, olenpa hyvinkin. Asia on vain niin, että koska olen lupautunut esiintymään Nuorisokirjailijat ry:n osastolla, en ole messujen virallisessa esiintyjälistassa enkä ohjelmassa. Tai siis näy siellä.

Tiedoksi: Nuorisokirjailijoilla … Lue koko juttu


Tunnen itseni tyhmäksi 10

Tunnen nykyään itseni usein tyhmäksi. Asia vaivaa minua. Olen tottunut ajattelemaan itseäni fiksuna ihmisenä. Olen aina pärjännyt älykkyystesteissä paremmin kuin hyvin ja ratkaisen useimmat älypelit puolivahingossa. Olen klaarannut yläasteen ja suuren osan lukiosta keskittymällä enemmän poikiin kuin lukemiseen. Tai siis läksyjen lukemiseen. Olen nähkääs tottunut pitämään itseäni myös älykkönä. Buduaarini yksinäisyydessä … Lue koko juttu


Kirjailijaelämää: Pinnalla ja pinnan alla 12

Tehän tiedätte kirjailijat… Kun heiltä kysyy heidän tuotannostaan, he puhuvat lapsuuden arvostuksesta, naisen asemasta tai yhteiskunnan piilevistä sosioekonomisista rakenteista. Kun heiltä tivataan mielipidettä Hesarin gallupiin, heillä on aina – oli gallupissa sitten kyse Kreikan taloudesta tai vanhustenhoidon tilasta – vankkumaton mielipide valmiina.

Kirjailijat… Ympäripyöreitä ja maailmoja syleileviä. Kun heiltä kysytään heidän … Lue koko juttu