kevät


Se, mikä ei näy päälle 4

Olen miettinyt viime aikoina sitä, millaisina me ihmiset näyttäydymme toisillemme, arjessa tai somen kautta. Tiedän itse, että lähetän arjessa paljon vääriä signaaleja siitä, millainen ihminen olen todella. Millainen ihminen olen todella. Eikö myös se, mikä näkyy päälle, ole se ihminen, joka me olemme? Ehkä se on osa siitä. Ehkä joillekin … Lue koko juttu


Tarinoita, ihania tarinoita!

Kirjoittajan elämä on tunteiden vuoristorataa. Mikä sopii minulle paremmin kuin hyvin. Tasainen harmaus ei sovi pirtaani, otan epätoivon ja hurmion milloin vain mieluummin.

Joskus kirjoittaminen on kamalaa. Joskus kirjailijuus on rasittavaa. Mutta nyt olen tarinallisesti hyvässä paikassa. Synnytän tarinoita. Rakastun hahmoihini. On kevät.

Elämä ei tästä juurikaan parane.

Päivän biisit (ei … Lue koko juttu


Asiallinen kirjailijakuva on kaiken a ja o 6

Ja sitten on se… toinen… tapa. Ostin hauskan huulipunan ja päätin ottaa siitä kavereille kuvan. Siis ihan vaan kavereille, ei missään tapauksessa julkiseen levitykseen. Sitten nauroin koko illan ja tänään tein tämän postauksen, joka epäilemättä kohottaa ammatillista julkisuuskuvaani ja yleistä uskottavuuttani kirjailijana mittaamattomasti.

Eikö muka ole? Häh!

Tämä on nyt sitä … Lue koko juttu