Kerjäläisprinsessa


Gigi ja Henry -sarjan luokittelusta 6

Gigi ja Henry -sarjaa koskevista kysymyksistä saan useimmin vastata niihin, jotka liittyvät sarjan luokitteluun ja oletettuun kohderyhmään. Ovatko kirjat scifiä vai fantasiaa? Onko ne tarkoitettu lapsille vai nuorille? Voiko aikuinenkin lukea niitä? Mihin hyllyyn itse sijoittaisit Gigi ja Henry -sarjan?

~oOo~

Aluksi nopeat ja yksinkertaiset vastaukset esitettyihin kysymyksiin:

Ovatko Gigi ja Lue koko juttu


Grüße aus Köln! 2

Kölnissä vietetään parhaillaan kansainvälisiä lasten- ja nuortenkirjallisuusviikkoja, Internationale Kinder- und Jugendbuchwochen, nyt jo yhdeksättätoista kertaa. Tällä kertaa kirjaviikkojen teemamaana oli Suomi, minkä vuoksi tapahtumaa järjestävä SK Stiftung Kultur kutsui kaikkiaan 13 suomalaista lasten- ja nuortenkirjailijaa vierailemaan kaupunkiin. Myös minä sain kunnian olla mukana!

Ohjelmassa oli koulu- ja kirjastovierailuja, joissa tapasimme … Lue koko juttu


Kirjava Kettu Kerjäläisprinsessalle! 14

Kaarinan kaupunginkirjaston nettisivuilta löytyi tänä aamuna tällainen ilmoitus:

 

Kirjava Kettu ja Kerjäläisprinsessa juhlivat

Piispanlähteen alakoululla, os. Otsonkatu 2, juhlitaan maanantaina 12.5. klo 18 Kirjava Kettu -palkinnon voittajaa. Tänä vuonna Magdalena Hain Kerjäläisprinsessan omintakeinen ja kiehtovan aistivoimaisesti kuvattu maailma nousi äänestyksessä lasten ja nuorten suosikiksi.

Kerjäläisprinsessa palkitaan Kirjavalla Ketulla – palkintojuhlat

Lue koko juttu

Soundtrack: Susikuningatar 4

Olenhan minä vähän pakkomielteinen hellyttävällä tavalla intohimoinen ihminen, mutta nyt olen kuulkaa hyvin syvällä Umbroviassa. Voi olla, että vähään aikaan ette kuule minusta paljonkaan tai kenties kuulemanne on pelkkää hämmentävää hourailua, mutta siitä ei tarvitse huolestua. Olen vain kaulaa myöten ihmissusissa juuri nyt.

Susikuningattaren kirjoitusprosessi on ollut erilainen kuin sarjan aiemmilla … Lue koko juttu