Keloburg


Paperinukke: Gigi – Kellopelikuningas 4

Pitkästä aikaa innostuin taiteilemaan paperinuken. Ehkäpä tätä sarjaa tulee jatkossa lisääkin. Mussovits-paperinukke? Hmm. Kenties.

Saanko esitellä, Umbrovian prinsessa Gregorovia Anastassija Ludovica Konstantinina. Tuttavallisemmin Gigi. Asuinaan hänellä on 1860-luvulle tyypillinen nuoren tytön lyhyt arkimekko sekä hienompi ja malliltaan ”aikuisempi” tanssiaismekko, johon hän pukeutui Keloburgin isännän illallisille Kellopelikuninkaassa. Viimeisintä muotia, mutta ah, Lue koko juttu


Kerjäläisprinsessa ehdolla Lasten LukuVarkaus -palkinnon saajaksi 6

Tapahtuipa aika ihmeellinen juttu: Kerjäläisprinsessa on valittu Lasten LukuVarkaus 2013 -palkinnon kuuden finalistin joukkoon! Voin sanoa, että olen tästä ihan hirveän otettu. Aika mahtavassa seurassakin olen, toiset finalistit ovat tässä:

Kirsti Ellilä: Majavakevät (Karisto)
Roope Lipasti: Vilhelmiina ja vanha röyhyttelijä (WSOY)
Hellevi Salminen: Kuinka pikku Täplästä tuli iso koira (Otava)
Laura … Lue koko juttu


Keloburg

Gigi ja Henry -sarjalla on nyt oma kotisivu: Keloburg

Erotuksena Kryptoologisiin tutkimuksiin, Keloburgissa keskitytään asiallisiin asioihin. Julkaisen siellä mm. Gigi ja Henry -sarjaan liittyviä juttuja; bonusmateriaalia, jos sellaista on; uutisia sarjan tiimoilta; kuvia kirjailijavierailuilta ja niin edelleen. Saan sitten täällä keskittyä asiattomuuksiin.

No? Mitä te vielä odotatte? Hus! Menkäähän siitä. KeloburgiinLue koko juttu