hai


Miksi Magdalena Hai? 6

Miksi? Pseudonyymini alkuperä on ehkä se, mitä minulta useimmin kysytään. Hahmo nimeltä Magdalena Hai syntyi kirjoitusharjoituksen tuloksena. Tarkoituksena oli luoda itselleen vaihtoehtoinen persoona ja tälle persoonalle lyhyt elämäntarina. Kaivelin hieman arkistojani, ja löysin yhden tuon harjoituksen versioista. En tiedä, onko se ensimmäinen, mutta hyvin varhainen versio joka tapauksessa.

 

Jo hahmoa … Lue koko juttu


Tsuut tsuut tsuut psshhhhh… 2

Lauantaina oli siis steampunk-bileet. Nyt on vähän puhti poissa. Mutta se ei tietenkään estä minua vainoamasta teitä kuvallisella esityksellä illan kulusta!

Illan kuluessa saimme nauttia maistiaisen Tukkateatterin syksyllä esitykseen tulevasta näytelmästä Missä paikkasi, tiedätkö sen?

Meno yltyi kovaksi.

Steampunk-runoutta

Tuomariston suosikit jakautuivat melko tasaisesti eri runoille. Tässä oma suosikkini.

Pukuloistoa

Osuuskumman … Lue koko juttu


Kesälaitumille? Pöh! Tulkaa Finnconiin! Joukolla!

(Tai jos Jouko pistää kovasti vastaan, tulkaa autolla. Tai junalla.)

Juhannus kokkoineen, taikoineen ja lähteiden pohjalle maagisesti ilmestyvine sulhoineen lähestyy uhkaavaa vauhtia, mikä tarkoittaa sitä, että monet teistä Kryptozoologisten tutkimusten lukijoista karkaavat kesälomille ja jättävät minut tänne yksin peikkojen ja menninkäisten kanssa. Enkä sano tätä seuraavaa kerjätäkseni teiltä sympatiaa, ehei. Sanon … Lue koko juttu


Lomalla 3.- 30.4. 6

Ja näin, syvällisen – ja vain lievästi skitsofreenisen – pohdinnan jälkeen olen päättänyt pitää kesälomani tänä vuonna etukäteen. Kryptozoologisten tutkimusten ovet sulkeutuvat huhtikuun ajaksi, mutta kuten aina, jätän kellarin ikkunan raolleen. Olisin kiitollinen, jos joku ulkoiluttaisi tarinoita poissaollessani. Varsinkin vanhemmat niistä käyvät ärtyisiksi, jos niitä ei lueta, ja sitten ne tulevat … Lue koko juttu