haastattelu


Badass cover grrrrl – Tai: Turun kirjamessuohjelmaa jne.

Messukausi lähestyy dum dum duu! Ensimmäisenä syksyn hurlumheissä starttaavat Turun kirjamessut, joilla olen perjantaina ohjelmassa melkein koko päivän ja lauantainakin vielä yhdessä, kauhuaiheisessa paneelissa yhdessä Mervi Heikkilän, J.-P. Koskisen ja Tiina Hautalan kanssa. Tässä messuohjelmani sievässä paketissa:

Perjantai 30.9.

Klo 10.20-11.00 Valokeilassa varsinaissuomalaiset lasten- ja nuortenkirjailijat! Agricola-lava.

Klo 11.30-11.45 Kirjailijahaastattelu … Lue koko juttu


Magdalena Hai TSTV:n haastattelussa 4

Minähän en tunnetusti ole mitenkään täynnä itseäni *hiljaa peikot* tai ikinä omaa häntääni nosta, mutta… *peikot, lopettakaa se nauraminen! Heti!* …tulipa vallan rouhea olo, kun kysyivät minua ihan telkkariin asti itsestäni haastelemaan. Katsoin koko jutun läpi ihan siltä varalta, että tukka seisoo päässä tai nenässä on rölli tai puhun tuhmia lespaten, … Lue koko juttu


Mörkö Möö ja Mikko Pöö: haastattelussa Saana Nyqvist 2

Silloin, kun kuvakirjaa on ollut tekemässä sekä kuvittaja että kirjailija, ensin mainitun panos merkitsee vähintäänkin yhtä paljon kuin jälkimmäisen. Kun tekstiä on vähän, kuvittajan näkemys täydentää tarinaa ja tekee siitä elävän. Siksi haluankin esitellä teille Saana Nyqvistin, lahjakkaan nuoren kuvittajan, joka on kanssarikolliseni Mörkö Möön ja Mikko Pöön tuomisessa päivänvaloon.

Magdalena Lue koko juttu


Joulupukin uudet tuulet 2

Näin joulun alla monet pohtivat, mitä Joulupukki tonttuineen Korvatunturilla touhuaa ja mitä sieltä pukinpussista aattoiltana mahtaakaan pullahtaa esiin. Minä päätin soittaa Korvatunturille ja kysellä hieman joulunalustunnelmia itseltään Joulupukilta. Näin siinä kävi:

Magdalena: ”Hei, Joulupukki! Täällä Magdalena Hai Kryptozoologisista tutkimuksista!”
Pukki: ”No terve vaan!”
M: ”Ajattelin hieman soitella ja kysellä, mitä teille … Lue koko juttu