Ilmoitus: Lähden tutkimusmatkalle!


Olen talven aikana kuullut hälyttäviä tietoja laajamittaisesta ja hävyttömästä lohikäärmeiden hyväksikäytöstä: Lohikäärmevauvoja myydään lelukaupoissa[1] ja lohikäärmeen lihaa myydään  täysin avoimesti vantaalaisen kaupan kalalaarissa[2]! Mihin tämä maailma on menossa?! Olen sydänjuuriani myöten järkyttynyt. Huolissani noiden uskomattomien, jättimäisten matelijoiden kohtalosta olenkin päättänyt lähteä kysymään asiasta niiltä, joita asia eniten koskee, taikamaailman lohikäärmeiltä. Matka tulee olemaan pitkä ja vaarallinen, eikä vähimmässä määrin lohikäärmeiden itsensä vuoksi. Mutta älkää olko huolissanne, minä olen sentään koulutettu ammattilainen[3] ja uskon selviäväni koettelemuksista ehjin nahoin!

 Jätän Magdalena Hain Kryptozoologiset tutkimukset uskollisten atk-peikkojeni haltuun. He ovat toisinaan aika villejä ja omapäisiä, mutta olen kieltänyt heitä tekemästä mitään älytöntä sillä aikaa, kun olen poissa.

[1] Klikkaa linkkiä.

[2] Klikkaa linkkiä.

[3] Tutustukaa esim. kirjoihini Healing a Dragon – How Not to Get Burned Doing It, Epämatkaopas Synkän Tylsyyden Metsään (yhdessä Martin Takaraivon kanssa) sekä AAAARRRRRGGGGHHH!!!! Ottakaa se irti mun jalasta!!! (radiokuunnelma, esitetty 25.9.1987 radio KryptoPopissa).